Τοποθεσία

Στον Άγιο Γεώργιο της Χώρας Νάξου

Λίγα μέτρα από τη θάλασσα

Το Ξενοδοχείο Princess of Naxos βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο νότιο τμήμα του Αγίου Γεωργίου (περιοχή Φλοίσβος), μόλις 30 μέτρα από την θάλασσα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ. Στην παραλία του Αγίου Γεωργίου υπάρχουν όλες οι ευκολίες, εστιατόρια πάνω στη θάλασσα, κέντρα θαλάσσιων σπορ και όλα όσα επιθυμείτε για αξέχαστες διακοπές.

Το νότιο τμήμα του Αγίου Γεωργίου είναι ο παράδεισος τω σερφιστών τόσο για τους έμπειρους όσο και τους αρχάριους. Παρέχει μοναδικό συνδυασμό θάλάσσας με κυματισμό (για τους έμπειρους) και θάλασσας με ρηχά νερά (για τους αρχάριους).

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και ευφορότερο νησί των Κυκλάδων και ένα από τα ομορφότερα στην Ελλάδα. Συνδυάζει μοναδικές παραλίες και ορεινή ομορφιά.

40 χιλιόμετρα παραλιών για μπάνιο, περισσότερα από 40 χωριά, 500 εκκλησίες, μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, βουνά, εύφορες κοιλάδες, καθιστούν την Νάξο έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς.

Η Χώρα, πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού, είναι μία σύγχρονη πόλη που παρέχει όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις. Έχει έντονη νυχτερινή ζωή όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως τα περισσότερα νησιά, αλλά όλο τον χρόνο.
  • Θάλασσα: 30μ
  • Λεωφορείο: 5μ
  • Κέντρο πόλης: 10 λεπτά με τα πόδια